H SYKARIS graph ιδρύθηκε στο Αιγάλεω το 1980 ως ατομική επιχείρηση από τον Γεώργιο Συκάρη. Επενδύοντας συνεχώς στη σύγχρονη τεχνολογία, πρωτοπορώντας στην απόκτηση εκτυπωτικών μηχανών και περιφερειακών ηλεκτρονικών συστημάτων, εξελίχθηκε με ταχύτατους ρυθμούς και σύντομα αναδείχθηκε ανάμεσα στις πρώτες εταιρίες του κλάδου. Χαράζοντας πορεία στις εξελίξεις των εκτυπώσεων στα μέσα της δεκαετίας του ‘90 εγκαθιστά πιεστήριο 4 χρωμάτων νέας τεχνολογίας με δυνατότητα επίστρωσης βερνικιού, καθώς και μονάδα κυτιοποιίας. Το 1999 αποφασίζεται η μετεγκατάσταση της εταιρίας στον Ασπρόπυργο, σε ιδιόκτητο βιομηχανικό χώρο 5000 m2, πλήρως εναρμονισμένο με την περιβαλλοντική νομοθεσία.

2021

ΕΠΕΚΤΑΣΗ

επέκταση των κτηριακών εγκαταστάσεων με ανέγερση επιπλέον 1.000 m2

2020

ΑΓΟΡΑ

εγκαθιστά 2 νέα κυλινδρικά ταχυπιεστήρια 24σελίδων με λειτουργία duplex

2018

ΕΠΕΚΤΑΣΗ

επέκταση των κτηριακών εγκαταστάσεων με ανέγερση επιπλέον 1.000 m2

2017

ΑΓΟΡΑ

αγορά και εγκατάσταση δεύτερου κυλινδρικού ταχυπιεστήριου

2013

ΑΓΟΡΑ

αγορά και εγκατάσταση στο χώρο μας, κυλινδρικού ταχυπιεστήριου

2008

ΑΓΟΡΑ

4χρωμου πιεστηρίου νέας τεχνολογίας

2006

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

πλήρους εκσυχρονισμένης μονάδας βιβλιοδετείου

2005

ΕΠΕΝΔΥΕΙ

στην τεχνολογία αμφίπλευρης εκτύπωσης και βερνικιού, με 10 εκτυπωτικούς πύργους

1999

ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

της εταιρίας στον Ασπρόπυργο σε ιδιόκτητο βιομηχανικό χώρο 5000 τ.μ.

1980

ΙΔΡΥΣΗ

Η SYKARIS graph ιδρύεται στο Αιγάλεω

Η πετυχημένη πορεία της SYKARIS graph στηρίζεται στους ανθρώπους της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από ανθρώπους με εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας των γραφικών τεχνών από την υποδοχή των αρχείων στο τμήμα προεκτύπωσης, την οργάνωση της παραγωγής, μέχρι τη διακίνηση και την παράδοση των εντύπων.
Η ομάδα μας αποτελείται από 60 άτομα περίπου. Είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμάς, όταν βλέπουμε τους εργαζόμενους της εταιρείας να δείχνουν την αφοσίωσή τους και με τη σκληρή δουλειά τους η εταιρεία να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκτύπωσης.
Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Το 2005 γίνεται η πρώτη εταιρία που επενδύει στην τεχνολογία αμφίπλευρης εκτύπωσης και βερνικιού, με 10 εκτυπωτικούς πύργους, μειώνοντας έτσι για πρώτη φορά τους χρόνους υλοποίησης μιας εκτυπωτικής εργασίας στο μισό.
Το 2021 το παραγωγικό δυναμικό αυξάνεται περισσότερο, με δύο νέες κυλινδρικές εκτυπωτικές μηχανές που παράγουν έντυπα έως και 48 σελίδων, με in-line βιβλιοδεσία.

Β. ΕΝΤΥΠΑ ΣΩΣΤΑ & ΚΑΛΟΤΥΠΩΜΕΝΑ
Παράλληλα, αναπτύσει συστήματα Image control, για την διασφάλιση σταθερής, υψηλής ποιότητας στην εκτύπωση, ενώ αποκτά πλήρως καθετοποιημένη μονάδα, με τον εκσυγχρονισμό του βιβλιοδετείου και την εγκατάσταση μονάδας πλαστικοποίησης, εξοικονομώντας έτσι, πολύτιμο χρόνο για την υλοιποίηση των εργασιών αποπεράτωσης.

Γ. ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
Οι δυνατότητες όμως της εταιρίας δεν σταματούν εκεί, αφού το 2008, η ανάγκη εξυπηρέτησης μεγάλου όγκου εργασιών κυρίως προωθητικού χαρακτήρα, επιτάσει την αγορά ολοκαίνουργιου 4χρωμου πιεστηρίου μικρού σχήματος, με σκοπό την εξυπηρέτηση των εργασιών στο μικρότερο δυνατό χρόνο, αλλά και τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς, παρέχοντας πάντα υψηλής ποιότητας προιόντα.

Δ. ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών μεγάλων εταιριών λιανεμπορίου στην εκτύπωση διαφημιστικών φυλλαδίων με κύριο γνώμονα την αξιοπιστία και ευελιξία της παραγωγής της, η SYKARIS graph το 2017 προχωράει σε εγκατάσταση δεύτερου κυλινδρικού πιεστηρίου διπλασιάζοντας έτσι την παραγωγική της ικανότητα σε 15.000.000 σελίδες Α4 ημερησίως.

Ε. ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Οι απευθείας εισαγωγές χάρτου από εργοστάσια παραγωγής σε όλο το κόσμο, δημιούργησε την ανάγκη για μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο, οδηγώντας την εταιρεία στην επέκταση των κτηριακών εγκαταστάσεων κατά 1.000 m2.